ANA SAYFA > İZMİR > Alpaslan Mahallesi'ne 25 bin metrekare kilit parke

Alpaslan Mahallesi'ne 25 bin metrekare kilit parke

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alpaslan Mahallesi'ne 25 bin metrekare kilit parke

Bayraklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Alpaslan Mahallesi 1620/12 ve ara sokaklardaki altyapı çalışmalarını tamamladı. Yol yenileme işlemlerini sürdüren ekipler, bölgede sorun olan içme suyu kanallarını yeniledi. Tüm altyapı ihtiyaçları giderilen sokaklara, toplam 25 bin metrekarelik kilit parke döşenecek.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Alpaslan Mahallesi'nde yürütülen altyapı yenileme çalışmalarını inceledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen çalışmalarda, kanallar ve branşmanlar yenilendi. Bölgede yaşayan vatandaşlar Başkan Sandal'a memnuniyetlerini iletti. 

Bu kapsamda altyapı sorunları giderilen 1620/4, 1620/5, 1620/7, 1620/9 ve 1620/12 sokaklara kilit parke döşenmeye başladı. Bölgenin temel meselesinin kentsel dönüşüm olduğunu vurgulayan Başkan Sandal, "Tüm sorunların çözümü için dönüşüme ihtiyaç var. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz. Bayraklı her şeyin en iyisine layık" diye belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menderes sahilleri yeni tesislere kavuştu
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi sosyal tesislerinden sağlıkçılara indirim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?