ANA SAYFA > GÜNDEM > Alpan Holding'ten Bornova Milli Eğitim'e 1 ton bağış...

Alpan Holding'ten Bornova Milli Eğitim'e 1 ton bağış...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alpan Holding'ten Bornova Milli Eğitim'e 1 ton bağış...

Karşıyakalı hayırsever iş insanı Alpan Holding patronu Volkan Kılıçaslan bugün de Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde korona virüs tedbirlerinde kullanılması üzere bir ton klorak ve köpük sabun hibe etti.

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hibe malları bugün Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu'na teslim eden Alpan Holding patronu, Karşıyakalı iş insanı Volkan Kılıçaslan, "böylelikle bağış olarak milli eğitim müdürlükleri ve müftülüklere vaad ettiğimiz 4 ton temizlik malzemesinin son partisi olan bir tonu Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Korona Virüs tedbirleri için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi. 

Bugünlerde mal yetiştiremediklerini ve fabrikasının 7/24 üç vardiye çalıştığını ifade eden Volkan Kılıçaslan, "Böyle günler birlik ve beraberlik günlerimizdir. Herkes gibi biz de elimizden geleni, hatta daha da fazlasını yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Bu arada satışlarımız da toptan olarak devam ediyor. Sağlık Bakanlığı başta olmak üzere tüm izinlerin alındığı en sağlıklı ürünler için siparişleri almaya da devam ediyor, bu arada da hibe sözlerimizi yerine getiriyoruz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZSU’dan tasarruf uyarısı
Sonraki Haber Doç. Dr. Döşkaya: Tüm konsantrasyonumuz ve birikimimiz ile aşı projemizi oluşturduk

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?