ANA SAYFA > GÜNDEM > Alp Kırşan'ın futbolcu babası vefat etti

Alp Kırşan'ın futbolcu babası vefat etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alp Kırşan'ın futbolcu babası vefat etti

Karşıyakalı oyuncu ve sunucu Alp Kırşan ve Serkan Kırşan'ın babaları, İzmirspor'un eski futbolcularından Erdinç Kırşan 80 yaşında vefat etti.

Karşıyaka taraftarı olarak da tanınan ünlü isim acı haberi sosyal medya hesabından "Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak zor" mesajıyla duyurdu. Alp Kırşan'ın oyuncu eşi, Karşıyaka'nın eski futbolcu ve yöneticilerden Ahmet Dörtkardeşler'in kızı, Karşıyaka'nın eski voleybolcularından Zeynep Kırşan da kayınpederinin ölümü dolasıyla mesaj paylaştı: "Nurlar içinde uyu güzel babam. Teşekkür ederim beni bu kadar güzel sevdiğin için… Şimdiden özlemle…"
Sarıyer'den sonra Bandırmaspor'da birer sezon futbol oynayan daha sonra geldiği İzmirspor'un formasını 97 maça çıktığı 5 sezon giyen Erdinç Kırşan'ın cenazesi bugün ikindi namazından sıonra Beşikçioğlu camiinden kaldırılacak.
Merhuma Allah'tan rahmet , ailesi ve sevenleriyle İzmirspor camiasına da başsağlığı dileriz.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 3 Kızgın 1
Önceki Haber Soyer: Bu tarihsel bir sorumluluk ve geleceğe bırakacağımız ortak iz
Sonraki Haber Alev Alev Şarkılar konseri yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?