ANA SAYFA > GÜNDEM > Alaşehir Belediye Başkanı Başkan Tugay'ı ziyaret etti

Alaşehir Belediye Başkanı Başkan Tugay'ı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Alaşehir Belediye Başkanı Başkan Tugay'ı ziyaret etti

Karşıyaka Belediyesi'nin bugünkü konuğu bir süre önce kardeş belediye ilan ettiği Alaşehir Belediyesi'nin başkanı oldu.Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve Alaşehir Kadın Kooperatifi Başkanı olan eşi Selen Öküzcüoğlu'yla birlikte Karşıyaka Belediyesi'ne gelerek, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ı makamında ziyaret etti.

Karşıyaka ve Alaşehir Belediye Başkanları ile eşlerinin bulunduğu toplantıda iki kardeş belediyenin ilişkileri çerçevesinde ortak projeler geliştirmek  için görüşme yapıldı ve fikir üretildi. 
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ı ziyaret eden Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu  ilçenin meşhur çekirdeksiz üzümü ile Sarıkız Madem Suyunu da hediye etti. 
Ziyarette Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'In eşi Öznur Tugay da bulundu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tataristan Cumhurbaşkanı Karşıyaka'da...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyesi’nden Aysel Teyze’ye plaket

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?