ANA SAYFA > SPOR > Akhisargücü'nden KSK'ye transfer olan Esra iddialı konuştu...

Akhisargücü'nden KSK'ye transfer olan Esra iddialı konuştu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akhisargücü'nden KSK'ye transfer olan Esra iddialı konuştu...

Akhisargücü Kadın Voleybol takımından Karşıyaka'ya transfer olan Esra iddialı konuştu: "Karşıyaka'ya gezmeye değil, oynamaya geldim..."

Sporcunun gelişimine ve yetenekleri doğrultusunda geleceğine odaklı çalışan Akhisargücü Spor Kulübü bu kez de Karşıyaka'ya bir kadın voleybolcu yolladı. 
Kulüp Başkanı Nihat Uz "Akhisargücü Spor Kulübü Voleybol alt yapısında yetişen Yıldız Kızlar, Genç Kızlar ve 3 sezondur 2.Lig Kadın Voleybol takımında Pasör Çaprazı mevkiinde görev yapan Esra Çevik gelişimi, yeteneği ve oyunculuğu ile Karşıyaka Spor Kulübü transfer komitesinin dikkatini çekmiştir. Kulübün ve Antrenörün emeğine saygı niteliğiyle hareket ederek kulübümüz ile iletişime geçen Karşıyaka Spor Kulübü transfer komitesi Pasör Çaprazı mevkiinde görev yapan Esra Çevik'i transfer etmek isteğini belirttiler. Karşıyaka'nın teklifini oyuncumuza ve ailesine ilettik. Onlarında isteği ve onayı doğrultusunda Kadın Voleybol takımında oynayan as oyuncularımızdan Pasör Çaprazı mevkiinde görev yapan Esra Çevik'in Karşıyaka Spor Kulübüne transferinin gerçekleşmesine vesile olduk. Bu transfer esnasında ahlaki ve etik değerler açısından kulübümüz ve iletişime geçen Karşıyaka Spor Kulübü transfer komitesi ile Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda kulüp ile hareket eden Çevik ailesine teşekkür ediyorum. Karşıyaka'ya transfer olan Akhisarlı genç sporcumuz Esra Çevik'e bundan sonra ki spor yaşamında sağlık ve esenlikler dileğiyle üstün başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki Akhisargücü Spor Kulübünde yetişen Akhisarlı Esra Çevik adını Sultanlar Ligi'nde ve Milli Takımlar düzeyinde duyacağız.
Yolun açık olsun Esra Çevik" dedi.
Başkan Nihat Uz'a vedaya giden Esra Çevik, "Başkanım Karşıyaka'ya gezmeye değil, oynamaya gidiyorum. Benimle gurur duyacaksınız. Çok çalışıp, Karşıyaka ve milli takımın değişmez elemanı olacağım" dedi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 3 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Gürbüz, Kılıçdaroğlu ile görüştü
Sonraki Haber Ege Park Yıkılıyor!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?