ANA SAYFA > SPOR > Akhisar'da yeni bir yıldız yetişiyor

Akhisar'da yeni bir yıldız yetişiyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akhisar'da yeni bir yıldız yetişiyor

Akhisarspor Basketbol Alt Yapısında 4 yıldır basketbol oynayan Berat Yağcı, milli takıma göz kırpıyor. Başarılı yükselişiyle dikkatleri üzerine çeken Berat daha şimdiden transfer teklifleri de alıyor...

Akhisarspor basketbol alt yapısında oynayan 11 sporcu arkadaşı ile birlikte Akhisarspor'un sağladığı eğitim bursu sayesinde Akhisar Kolej inde 8 sınıf ta okuyan 175 cm boyundaki Berat'ın yer aldığı  U14 Akhisarspor takımı 2019-2020 sezonunda TBF Manisa Basketbol İl Birincisi olup Bölge Finallerine katıldı.
Okul takımı ile de, Okullar arası müsabakalarda Akhisar Koleji  il birincisi olup Bölge finallerine katılma hakkı kazandı.
Berat ve takım arkadaşları, bireysel başarılarının yanı sıra antrenörleri Hüseyin Elibol'un katkısı da çok büyük olduğunu ifade ederek, fiziksel hem de ruhsal gelişimimizde büyük katkılar sağladığını söyledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi'' Karşıyaka'da başladı
Sonraki Haber İtfaiyenin arama köpekleri hayat kurtarıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?