ANA SAYFA > SPOR > Akacun: Büyükkarcı devam edecekse kesinlikle ikinci bir listeyle çıkmayız

Akacun: Büyükkarcı devam edecekse kesinlikle ikinci bir listeyle çıkmayız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Akacun: Büyükkarcı devam edecekse kesinlikle ikinci bir listeyle çıkmayız

Karşıyaka Spor Kulübü'nde ağustos ayı sonunda yapılacak olağan genel kurul öncesi kulisler hareketlenirken Cenk Karace başta olmak üzere eski başkan ve yöneticilerle temasta bulunan Karşıyaka Belediyespor Başkan Yardımcısı Kaan Akacun, Başkan Turgay Büyükkarcı göreve devam ettiği sürece farklı bir liste çıkmayacağını söyledi.

Kulüpte farklı dönemlerde uzun süre yöneticilik yaptığını belirten Akacun, "Benim yaptığım görüşmeler fikir alışverişi. Başkan Turgay Büyükkarcı'nın yönetimi yaşanan istifalar sonrası güç kaybetti. Eğer başkan, 'Ben yoruldum, devam etmeyeceğim. Yönetimi güçlendiremedim' derse biz ortaya çıkar güçlü bir yönetim oluşturmak için kolları sıvarız" dedi.

"Ancak Turgay Büyükkarcı yola devam edecekse kesinlikle genel kurulda ikinci bir listeyle çıkmayız" diyen Akacun, "Çift liste kulübe sadece zarar verir" ifadelerini kullandı.Karşıyaka olarak önceliklerinin genel kurul değil futbol takımının oynayacağı Play-Off olmasını gerektiğini dile getiren Akacun, "Ligi devam eden futbol takımının kaderi henüz belli değil. Biz camia ve belediye olarak futbol ekibimize zorlu maçlar öncesinde nasıl yardım edebileceğizi düşünmeliyiz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Birlik ve beraberlik, ölümden başka her şeyi yener
Sonraki Haber Buca Mülteci Destek Masası 3.486 mülteciye destek verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?