ANA SAYFA > SPOR > Aka: Çalıştığımız bir maçı düşündüğümüz gibi kazandık

Aka: Çalıştığımız bir maçı düşündüğümüz gibi kazandık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Aka: Çalıştığımız bir maçı düşündüğümüz gibi kazandık

Ergene Velimeşespor'u 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdüren Karşıyaka'da Teknik Direktör Ersin Aka mücadeleyi değerlendirdi.

"İlk haftadan beri zamana ihtiyacımız olduğunu söyledik, her hafta üzerine koyarak ilerleyip daha iyi oynuyoruz" diyen teknik direktör Ersin Aka, "Çalıştığımız bir maçı düşündüğümüz gibi kazandık. Yere yatarak oyunu soğutacaklarını bekliyorduk. Oyuncularımla gurur duydum. Hayal ettiğimiz ofansif bir futbol var, topu kaybetsek de kazanıp atak yapacak, çok pas yapan, ileri bölgede oynayan bir takım hedefliyorduk. Böyle bir takım olduk. Rakip oyuncular hep yatarak zaman geçiriyorlar ama bu konuda bir standart olmalı. Yere yatan bir oyuncu kenarda tedaviye alınmalı. Biz ritmi yakaladığımızda hakemler rakip oyuncuların oyunu soğutmalarına izin veriyor. Taraftarımıza teşekkür ediyorum, golü geç bulmamıza rağmen destek verdiler. Haftaya çok zor bir deplasman var. Camiamıza yakışan gibi lider olarak gidip lider olarak döneceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tatil yolu, spor dolu…
Sonraki Haber Efeler Yolu, En İyi 100 Hikâye listesinde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?