ANA SAYFA > SPOR > Ak Parti'li Sürekli Karşıyaka Stadı için: İpe un seriyorlar

Ak Parti'li Sürekli Karşıyaka Stadı için: İpe un seriyorlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Sürekli Karşıyaka Stadı için: İpe un seriyorlar

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Karşıyaka Stadını projesi olmadığını öne sürerek, “Yaşananlar inanılır gibi değil.” şeklindeki açıklamasını değerlendirerek çağrısını tekrarladı.

Sürekli, “Soyer doğru söylüyor, gerçekten inanılır gibi değil! Defalarca söyledik. Mimari avan projeler ellerinde; yatırım planlarına almaları ve ihaleye çıkıp işi başlatmaları açısından hiçbir engelleri yok. Süreç başladı, ama neredeyse bir yıldır daha tahsis protokolünü imzalamadılar. Aslında ne yapmaları gerektiğini gayet iyi biliyor ve ipe un seriyorlar. Göztepe ve Alsancak Stadları da aynı şartlarda yapıldı. Sayın Soyer buyursunlar, Ankara’ya birlikte gidelim. Süreci yeniden müzakere edelim. Ama yok, biz ağlamaya devam ederek puan toplamak peşindeyiz diyorlarsa da asılsız bilgilerle kamuoyunu yanıltmasınlar. Bu stad için beklenti ve heyecan büyük. Sorumluluktan kaçamazlar.” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Karşıyaka'da 96.yıl coşkusu yaşanacak
Sonraki Haber İzmir-Midilli seferi indirimli...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?