ANA SAYFA > SPOR > Ak Parti'li Dağ: KSK'nin projesi son aşamasına geldi

Ak Parti'li Dağ: KSK'nin projesi son aşamasına geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Dağ: KSK'nin projesi son aşamasına geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Karşıyaka Spor Kulübünü ziyaret ederek kulüp başkanı Turgay Büyükkarcı ile bir araya geldi.

Selçuk Yaşar Tesisleri'nde Büyükkarcı ve yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştiren Dağ ve beraberindekiler, Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden futbol takımının antrenmanını da bir süre takip etti.

Dağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karşıyaka ve Göztepe kulüplerinin birlikte depremzedeler yararına "hatıra bilet kampanyası" düzenlediklerini hatırlattı. Hatıra bilet alanlara da teşekkür eden Dağ, "Bu kampanyayı ülkemiz için, milletimiz için çok güzel bir organizasyon olarak görüyorum. Her iki spor kulübümüzü de tebrik ediyorum." dedi.

Mavişehir Mahallesi'nde yapılması planlanan spor tesisleri konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını belirten Dağ, şöyle konuştu: "Proje son aşamasına geldi. İnşallah önümüzdeki süreçte bunu da Karşıyaka'mıza hediye etmenin memnuniyetini yaşayacağız. Projeleri de inceledik. Güzel 2 büyük futbol sahası, basketbol, voleybol, tenis sahaları, aynı zamanda Karşıyaka ve Çiğli civarında yaşayan vatandaşlarımızın spor yapabileceği alanlar. Hem mini bir Millet Bahçesi hem de antrenman sahası, futbol maçı yapılabilecek sahalar, bunların hepsini inşallah bu alanda gerçekleştirmeye gayret edeceğiz. Birkaç aşamamız var. Onları da bitirdikten sonra Allah'ın izniyle önümüzdeki süreçte bunu Karşıyaka'mıza kazandırmış olacağız. Bunun da değerlendirmesini yaptık. Önümüzdeki süreçte adımları atacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da apartmanda korkutan yangın
Sonraki Haber Deprem bölgesine su sağlamak için İZSU'dan kesintisiz mesai

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?