ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Partili Baran'dan, CHP'ye Atakent Anadolu Lisesi tepkisi

Ak Partili Baran'dan, CHP'ye Atakent Anadolu Lisesi tepkisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Partili Baran'dan, CHP'ye Atakent Anadolu Lisesi tepkisi

AK Partili Ahmet Uğur Baran, Atakent Anadolu Lisesi için CHP'den gelen açıklamalara ateş püskürdü ve "Okul düşmanları olası bir depremde bu çocukların vebalini ödeyemez! Böyle siyaset olmaz." dedi.

Karşıyaka'da Atakent Anadolu Lisesi'ne yönelik olarak Karşıyaka Belediyesi ve CHP Karşıyaka'dan arka arkaya yapılan açıklamaları AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Uğur Baran adeta topa tuttu.

"Bunun vebalini ödeyemezsiniz." diyen AK Partili Baran, "Karşıyaka'da devletin tasarrufundaki arazide, devlet kendi okulunu depreme karşı güçsüz olduğu için yenileme kararı almış ve bunun için ruhsat başvurusunda da bulunmuştur. Buna rağmen başta Belediye Başkanı Cemil Tugay olmak üzere hizmet üretmek yerine laf üretmeyi seçen CHP Karşıyaka, burada algı operasyonu yapmaya çalışmakta, hizmetsizliklerini kamufle etmek adına adeta hamasete sarılmaktadır. Açık ve net soruyorum, deprem kuşağındaki bir kentte, siz siyaset üreteceksiniz diye öğrencileri riske atmak nasıl bir aymazlık, nasıl bir siyasi körlük, nasıl bir akıl tutulmasıdır? Yarın bir deprem olsa binadaki binin üstündeki öğrencimizi ve öğretmenimizi sizin hamasetiniz mi koruyacak? Çıkıp belge istediğinizi söylüyorsunuz; devlet açık açık yeniden okul yapmak için ruhsat başvurusunda bulunmuşken, ne hakla görmezden geliyor ve kendinizi hesap sorma makamı sanıyorsunuz?" dedi.

"Tarih sizi okul inşaatına karşı olarak anacak"
AK Partili Baran, "Tarihte boğaz köprüsüne karşı olanlar vardı, dün de üçüncü köprüye karşı olanları, otoyollara karşı olanları, İzmir'de Konak Tünelleri için algı yaratmaya çalışanları gördük. Bugünse bu hizmetlerin her birinden faydalanırken yüzleri bile kızarmıyor. Bu hizmet düşmanlığının Karşıyaka'daki temsilcileri, icraat makamında olsalar dahi huylarından vazgeçmiyor ve hizmeti engellemeye çalışıyorlar. Stat yapamıyor, gemi protestosuna çıkıyorlar, prefabrik çay ocağını bitiremiyor, okula karşı eylem yapıyorlar, battı çıktı yapamıyor, çöp sorununu çözemiyor, sürekli konuşuyorlar. İstedikleri kadar konuşsunlar, ilçemiz yeni okullarına kavuşacak ve nice başarılı mezunlarımız biz Karşıyakalıları gururlandıracaktır. Tarih sizleri okul inşaatını baltalama çabanızla anacak." ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Bostanlıspor Muaythai'de Türkiye Üçüncüsü…
Sonraki Haber 3 Eski Karşıyaka Belediyesi çalışanına dava

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?