ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti'li Baran'dan basketbol takımının kapanmasına eleştiri

Ak Parti'li Baran'dan basketbol takımının kapanmasına eleştiri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti'li Baran'dan basketbol takımının kapanmasına eleştiri

İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi AK Partili Ahmet Uğur Baran, Karşıyaka Belediyespor’un Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde yer alan takımına ilişkin kapatma kararı alınmasını eleştirdi.

Takımın geçen sene kurulup bu yıl kapatılmasının başarısızlık olduğunu dile getiren Baran, “Bir sene önce profesyonel ligde mücadele edecek takım kurup, ertesi sene kapatmak; Karşıyaka’nın bir vizyonla, bir programla değil, deneme yanılma yöntemiyle yönetildiğini gösteriyor. Halk arasında ‘körleme‘ olarak da tabir edilen bu yöntemin kaybedeniyse Karşıyakalılardır. Geçmişte bu takım kurulurken, Karşıyaka Spor Kulübü’nün olduğu yerde böyle bir takımın gerekli olmadığını söylemiştik. Haklı olduğumuz ortaya çıktı. Karşıyaka spor camiası kimsenin şahsi hesaplaşma yeri değildir. Bu nedenle bu sahayı kendilerine siyasi arena gibi görenlerin artık buna bir son vermesi gerekir.” dedi.

Baran, “Altyapısı hazırlanmamış, ham fikirlerle yapılan işlerin mutlaka hesabı şeffaf şekilde açıklanmalıdır. 1 yıllık profesyonel lig macerasının Karşıyaka’ya maliyeti kaç para olmuştur? Karşıyaka Belediyesi ve doğal olarak Karşıyaka halkı bu maceradan günün sonunda maddi olarak nasıl bir bilançoyla çıkmıştır? Ortada bir zarar varsa, bu zararın sorumlusu kim ya da kimlerdir?” diye sordu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 80 yıllık çamur tabakası kaldırılıyor
Sonraki Haber İranlı yatırımcıların tercihi Karşıyaka...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?