ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Partili Baran'dan Başkan Tugay'a tepki

Ak Partili Baran'dan Başkan Tugay'a tepki

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Partili Baran'dan Başkan Tugay'a tepki

Karşıyaka'da düzenlenen bir organizasyonda Başkan Cemil Tugay'ın sözlerine AK Partili Ahmet Uğur Baran, sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Başkan Tugay'ın "tek adam rejimi" sözlerini eleştiren Baran, "Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Tesisler Müdürlüğü, İç Denetim Birimi, Teftiş Kurulu Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü, Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden oluşan tam 10 müdürlüğü bizzat kendine bağlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Sn. Cemil Tugay, "Tek adam rejimine son vereceğiz." şeklinde bir çıkış yapmış. Tek adamlıktan bu kadar haz alırken, böyle bir açıklamada bulunmak gaflettir. Son vermek istediğiniz "Tek adamlığınız" için adım atmak sizin elinizde Sayın Başkan." ifadelerini kullandı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Yeşilyurt D.Ç Ofspor deplasmanında
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol'u ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?