ANA SAYFA > GÜNDEM > AK Parti Karşıyaka’da halk günleri başlıyor

AK Parti Karşıyaka’da halk günleri başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti Karşıyaka’da halk günleri başlıyor

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu vatandaşın sorunlarını yerinde ve daha hızlı çözmek için düğmeye bastı.

Göreve gelir gelmez Karşıyakalıların ilgi odağı olan ve yaptığı çıkışlarla halkın beğenisini kazanan AK Parti Karşıyaka ilçe başkanı Abdullah Mertoğlu halk günleri düzenleyecek. Her hafta Salı ve Perşembe günleri ilçe binasında Karşıyakalıların sorunlarını dinleyerek yerinde çözmek için yüz yüze görüşecek olan Başkan Mertoğlu ve ekibi kolları sıvadı.

İLK HALK GÜNÜ 9 ARALIK’TA

9 Aralık Salı günü ilk halk gününü gerçekleştirecek olan Mertoğlu, Kamu hizmetlerinde, hastanede, okullarda ve diğer kamu kurumlarında vatandaşın çözülemeyen yada bilmediği haklarından yararlanamayan vatandaşlara yardımcı olacak. İlçe yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir ekibinde katılacağı halk günlerinde vatandaş dertlerine, sorunlarına ve sıkıntılarına çözüm arayacak. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor
Sonraki Haber Karşıyaka'da elektrik kesintisi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?