ANA SAYFA > GÜNDEM > AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığına İsmail Çiftçioğlu seçildi

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığına İsmail Çiftçioğlu seçildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığına İsmail Çiftçioğlu seçildi

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi, Mehmet Ali Lahur Meslek Lisesi'nde yapıldı. İsmail Çiftçioğlu Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığına seçildi.

Mehmet Ali Lahur Ticaret Meslek Lisesi Spor salonunda gerçekleştirilen 6. Olağan İlçe Kongresi'ne AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Necip Kalkan, İbrahim Turhan,  AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, AK Parti kadın ve gençlik kolları başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Kongrenin divan başkanlığını AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan yaptı.

AK Parti İzmir Milletvekilleri Kerem Ali Sürekli, Necip Kalkan, İbrahim Turhan,  AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül ve İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu birer konuşma yaptı.

Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin büyük tezahürat aldığı konuşmasında, Karşıyaka stadına başlanacağı, 13 katlı yeni devlet hastanesinin yapılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

İl Başkanı Aydın Şengül, Karşıyaka’nın zor bir yer olduğunu insanlara iyi anlatıldığında yüz bin oy alınabileceğini belirttiği konuşmasında, partide genç kadrolara yer verildiğini söyledi.

400 delegeye sahip AK Parti Karşıyaka 6. İlçe kongresinde delegeler, yeni yönetimi belirlemek için oylarını kullanmaya başladı. Oylama sonucunda 28 yaşındaki İsmail Çiftçioğlu, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı oldu.

Eski Milletvekillerinden Nesrin Ulema, İsmail Katmerci, Tevfik Ensari, Taha Aksoy, eski ilçe başkanları Abdullah Mertoğlu, Tuncay Bozkurt, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin danışmanı Cihan Koç, İşadamı Mesut Sancak, Karşıyaka Belediyesi Başkan Adayı Tanfer Kemerli  Karşıyaka’dan il delegeleri arasında yer aldı.

İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, kongrede yaptığı konuşmada, Karşıyaka'ya yapılması planlanan ancak itirazlar ve davalar nedeniyle ertelenen statla ilgili itirazların reddedildiğini ve ruhsat aşamasına gelindiğini belirtti. Bu aşamadan sonra Karşıyaka Stadı'nın yapımı için Karşıyaka Belediyesi'ne ruhsat başvurusu yapacaklarını belirten Sürekli, "Başından beri uğraşıyoruz. Bürokratik aşamalar hallediliyor. Ruhsat aşamasına gelindi. Karşıyaka'ya ruhsat için başvuru yapılacak. Verirlerse verirler, vermezlerse Çevre ve Şehircilik Bakanlığından ruhsatı alacağız, stadı yapacağız. İnşallah davadan vazgeçerler. Vazgeçmezlerse Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile kulübümüz gereğini yapacak. Nokta" dedi.

Sürekli, Karşıyaka Spor Kulübünün zor günler geçirdiğine de değinerek, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın 3 milyon lira destek vererek Karşıyaka'nın puan silme cezası almasının önüne geçtiğini, kendilerinin de her zaman kulübün yanında olduklarını belirtti.
Karşıyaka'da yapmayı planladıkları 13 katlı 150 yataklı devlet hastanesinin imar çalışmalarının İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde sürdüğünü dile getiren Sürekli, ayrıca en kısa zamanda semt polikliniği ile Yamanlar Karagöl'de bağımlılıkla mücadele kapsamında yetişkinler ile çocuk ve ergenler için madde bağımlılığı tedavi merkezleri kuracaklarını bildirdi.
Sürekli, Karşıyaka'da TOKİ'nin konut projesi yapmasını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde İsmail Çiftçioğlu AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığına seçildi.

Kongreden Notlar:

Abdullah Mertoğlu ve İsmail Çiftçioğlu salona girerken davulcu “ Yeni Başkanın şerefine davulumu patlatıyorum” diyerek davulunu patlattı. Çiftçioğlu davulcuya bahşiş verdi.

Duvarlara Milletvekili Kerem Ali Sürekli’nin boydan fotoğrafının yer aldığı “Karşıyaka’yı yüreğine sevgi diye sığdıran adam,Karşıyaka sana minnettar “, “Karşıyaka Aşkı Bir Kara Sevda” dövizleri,

Yeni başkanın küçük kardeşi Mert Çiftçioğlu’nun hummalı çalışması, çok sayıda kadının kongreye katılması dikkat çekti.

Konuşmalardan sonra Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve İl Başkanı Aydın Şengül’e birer 35,5 yazılı KSK forması hediye edildi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ / www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Nergizspor'u farklı yendi
Sonraki Haber Uygulamalı Girişimcilik Projesi’nde ikinci etap başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?