ANA SAYFA > SPOR > Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı KSK'yi ziyaret etti

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı KSK'yi ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı KSK'yi ziyaret etti

Göreve geldiği günden bu yana ziyaretlerini aksatmayan Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli bu kez de Karşıyaka Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki kulüp binasında Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı tarafından kapıda karşılanan AK Parti İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli, kulübün sorunları ve son çalışmalarıyla ilgili bilgi alarak, stat konusunda da kulüple birlikte hareket ettiklerini söyledi. 
Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli ziyaret sonrası şu açıklamayı yaptı: "İlçemizin en değerli markası olan Karşıyaka Spor Kulübümüzü ziyaret ettik. KSK Başkanımız Sayın Turgay Büyükkarcı ve Yönetim Kurulu üyelerine sıcak karşılama ve sohbetlerinden dolayı teşekkür ederiz."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Starları Kadın Futbolu Takımı Kuruyor
Sonraki Haber Karşıyaka'dan Fethiyespor'a

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?