ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkan adayı belli oldu

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkan adayı belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkan adayı belli oldu

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu'nun yeniden aday olmayacağını açıklaması üzerine Ak Parti'de aday arayışı sona erdi.

Ak Parti, Karşıyaka İlçe Başkan adayı belirlendi. 
Ak Parti'nin Karşıyaka İlçer Başkan adayı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Didem Dereboylu Keseli olarak açıklandı. Açıklamayı Ak Parti Karşıyaka İlçer Başkanı İsmail Çiftçioüğu sosyal medya hesabından yaptı. Başarılı bir dönem geçiren Çiftçioğlu'nun açıklaması şöyle:
"Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız, Yol Arkadaşımız Sayın Didem Dereboylu Keseli Gerçekleşecek Olan Karşıyaka İlçe Kongremizde Başkan Adayımız Olarak Belirlenmiştir. Kendisini Şahsım Ve Tüm Teşkilatımız Adına Tebrik Ediyor, Başarılar Diliyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka finalde...
Sonraki Haber Kent Market’in ikinci şubesi Mustafa Kemal’de açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?