ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti İlçe Başkanı Keseli: O logo inecek...

Ak Parti İlçe Başkanı Keseli: O logo inecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti İlçe Başkanı Keseli: O logo inecek...

Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli Karşıyaka Belediyesi'nin iştiraki Kent AŞ bünyesinde bulunan Kent Ocakbaşı'nın tabelasındaki logo için sert eleştiride bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanının sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:
"Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim dönemi yaptığı gizli ittifak, Türkiye'nin dört bir yanından patlak vermeye devam ediyor. İstanbul Küçükçekmece Belediyesi'nin PKK/YPG motifli çocuk parkından sonra, kirli ittifak kendini ne yazık ki gözbebeğimiz Karşıyaka'mızda göstermiştir. Atatürk'ün annesini emanet ettiği bu mukaddes topraklarda, HDP'nin logosu, Karşıyaka Belediyesi'ne bağlı Kent AŞ'nin Kent Garden Restoranı'na hiç utanmadan, gözümüzün içine bakarcasına, hatta kör göze parmak sokarcasına verilmiştir. PKK'nın siyasi uzantısının logosunu ilçemizde belediye restoranına veren zihniyete sormak istiyorum; bunca şehitten hiç mi utanmadınız? Atatürk'ün arkasına saklanmaktan hiç mi çekinmediniz? Bu rezaletin altında kimin imzası vardır? Sayın Cemil Tugay, deprem döneminde siyaset olmaz dedim sustum. Mavişehir'i su bastı, vatandaşın derdinin arasında siyaset olmasın dedim sustum. Lakin şehit kanıyla sulanmış bu topraklarda bu rezillikten dönülmezse vallahi de billahi de tepkimiz çok sert olacaktır. Zübeyde Ana'ya sözüm olsun o logo oradan gidecek!"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Koç'tan Ak Parti’nin iddialarına cevap: Aklınızı başınıza toplayın
Sonraki Haber Başkan Kırgöz’den Kılıçdaroğlu’na 550 Günlük Rapor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?