ANA SAYFA > SPOR > Ak Parti İl Başkanı Sürekli: İzmir Büyükşehir'in Karşıyaka Stadı'nı yapması mümkün değil

Ak Parti İl Başkanı Sürekli: İzmir Büyükşehir'in Karşıyaka Stadı'nı yapması mümkün değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti İl Başkanı Sürekli: İzmir Büyükşehir'in Karşıyaka Stadı'nı yapması mümkün değil

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Özgür Hızal ve il başkan yardımcıları Dilaver Kişili, Sefa Şahin ile Deniz Doğan, Bayraklı ilçesindeki Manda Deresi'nde basın açıklaması yaptı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın, Karşıyaka Stadı ile ilgili bakanlığın işleri yavaşlattığını iddia etmesi üzerine gelen soruya da cevap veren Başkan Sürekli, "Stat konusunda Başkan Cemil Tugay'ın başlangıçta samimi yaklaştığına inanıyorum. Olumlu mesafemizde onun katkıları vardır ancak geldiğimiz noktada her ne kadar kendisi 'Bu konu üzerinden siyaset yapmayalım' dese de kendisi siyaset yapıyor. Çünkü Cemil Bey çaresiz durumda. Burayı yapacak olan, İzmir Büyükşehir Belediyesidir. Büyükşehir, 'Buraya 250 bin dolar ayırdık' dedi. Büyükşehir'in finansal krizde olduğunu biliyoruz. Büyükşehir'de para yok, bu stadı yapması mümkün değil. Bu yüzden ipe un seriyorlar. Topu taca atıyorlar. Cemil Bey de siyasete sığınmak zorunda kalıyor. Bunlar mazeret. Bunlar bu stadı yapamayacaklar. Başka çareleri aramak için bir araya gelebiliriz ama stadın gecikmesinde konuşulacak konu varsa işin başına döneriz. Bu stat projesini ilk defa ortaya koyan AK Parti'dir. İzmir'de ilk stat fikri Karşıyaka Stadı'dır. İlk biz yapacaktık, yaptırmadılar. Engellediler. Bunu Cemil Tugay da Karşıyakalılar da çok iyi biliyor. 'Geçmişle uğraşmayalım, geleceğe bakalım' diyorlarsa ufak tefek yalanlara sığınmasınlar. Gerçek dışı ithamlarda bulunmasınlar. 'Biz burayı yapamıyoruz, yeni bir formül bulalım' desinler. Karşıyaka taraftarı, Karşıyaka Spor Kulübünün kongre üyesi ve Karşıyaka'da iki dönem ikinci başkanlık yapmış biri olarak öneriyorum; oturalım konuşalım. Bunlar Cemil Bey'e uygun düşmüyor. Başlangıçtaki dik ve samimi duruşuna uygun düşmüyor. Büyükşehir'in çaresizliği, onu gerçek dışı beyanlarda bulunmaya itmesin" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber İzmir’in en büyük okul şenliği başladı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da ayrılık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?