ANA SAYFA > SPOR > Ak Parti Başkanı'ndan Karşıyakalı Amatörlere destek sözü

Ak Parti Başkanı'ndan Karşıyakalı Amatörlere destek sözü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Başkanı'ndan Karşıyakalı Amatörlere destek sözü

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseliyi ziyaret etti. Son derece samimi geçen toplantıda Başkan Keseli, Karşıyaka'nın amatör futbol kulüplerine her türlü desteği vereceğini söyledi.

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkan Yardımcısı Metin Acaroğlu, "Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı sayın Didem Dereboylu Keseli'nin misafirperverliğinden ve sıcak ilgisinden memnun kaldık. Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği olarak kendisinden bazı konularda destek istedik. Bunların en önemlisi Gençlik Spor Bakanlığı'ndan para yardımı alamayan derneğimize üye kulüplere destek olunması. sahip çıkılması,  Gençlik Spor Bakanlığına bağlı bir spor tesisinin cüzi ücret karşılığında Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'ne tahsis edilmesi ve buradan sağlanacak gelirle kulüplere  destek olunması, kulüpler arasında ayırım yapılmamasını istedik. Bizi dinleyen ve destek sözü veren, sıcak misafirperverlikle karşılayan İlçe başkanı Didem hanıma teşekkür ederiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Kadın Kolları Başkanı Karşıyaka'da
Sonraki Haber Karşıyakalı voleybolculardan Zübeyde Ana'ya saygı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?