ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti adayı Çiftçioğlu saha çalışmalarına başladı

Ak Parti adayı Çiftçioğlu saha çalışmalarına başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti adayı  Çiftçioğlu saha çalışmalarına başladı

Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı İsmail Çiftçioğlu, 31 Mart seçimleri için saha çalışmalarına ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın anıt mezarını ziyaret ve dua ederek resmen başladı.

Daha önce başkanlığını üstlendiği Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığına giderek, burada İlçe Başkanı Selahattin Köse ve ilçe yöneticileri ile görüştükten sonra hep birlikte Zübeyde Hanım'ın Anıt Mezarına giden Ak Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, anıt mezarda, “Sen cepheye gidersin. Benim yüreğim bunu bilir. Senin için dua ediyorum bil! Ve Mustafa’m, zaferi ele almadan dönme. Ben seni beklemeyi bilirim... Zübeyde annemize rahmet ve minnetle.. " diyerek dua etti.  
İsmail Çiftçioğlu daha sonra Karşıyaka Spor Kulübü kurucularından Kadızade Zühtü Işıl’ı ve Karşıyaka’nın sembol taraftarlarından "Bir baba hindi" Mustafa Baykara’nın kabirlerini ziyaret ederek dua etti, karanfiller bıraktı.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor'dan çocuklarımıza 100. Yıl hediyesi...
Sonraki Haber İzmirli tereyağı raflarda

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?