ANA SAYFA > SPOR > Ahmet Önder'e ödülünü Erboy verdi...

Ahmet Önder'e ödülünü Erboy verdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ahmet Önder'e ödülünü Erboy verdi...

TMOK Fair Play Komisyonu tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Fair Play Ödülleri’nde 2021 yılı kazananlarının ödülleri sahiplerine verilmeye devam ediliyor.

Covid 19 Pandemisi nedeniyle 2 yıldır büyük tören yerine, bireysel organizasyonlarla takdim edilen ödüllerden biri daha kazanan isme takdim edildi.
Ahmet Önder, 2021 yılı Türkiye Cimnastik Şampiyonası’na üç gün kala, barfikste altın madalyanın favorilerinden Ümit Şamiloğlu ayağının kırılması nedeniyle yarışmaya katılamamış, bu dalda şampiyonluğu Ahmet Önder kazanmıştı. Önder şampiyonluk madalyasını boynuna takar takmaz doğruca takım arkadaşı Ümit Şamiloğlu’nun evinin yolunu tutmuş ve altın madalyayı kendisine hediye etmişti. Ümit Şamiloğlu ise takım arkadaşının bu hareketinden etkilenerek kendisini TMOK Fair Play ödüllerine aday göstermişti. TMOK Fair Play jürisi de yapılan oylamada, Ahmet Önder’i Fair Play Şeref Diploması ile ödüllendirmişti.
AVNİ ERBOY TAKDİM ETTİ
İzmir Halkapınar Spor Tesisleri’nde 2022 İslam Oyunları hazırlık kampında çalışmalarını sürdüren Milli Cimnastikçi Ahmet Önder’in ödülünü, Fair Play Komisyonu Üyesi Avni Erboy takdim etti. Bu ödülün hayatındaki en anlamlı ödüllerden biri olduğunu belirten Ahmet Önder, kendisine ve bu ödüle layık gören TMOK Fair Play Komisyonu’na teşekkür etti.
İzmir(TSA)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor Labirent Oryantiring'de şampiyon oldu
Sonraki Haber Karşıyaka, Enes ile imzaladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?