ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Agora'da oda müziği

Agora'da oda müziği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Agora'da oda müziği

Uluslararası İzmir Festivali, 22 yıl sonra antik dönemin en görkemli kent agoralarından biri olan İzmir Agora’ya dönüyor. 13. Uluslararası İzmir Festivali’nin açılış konserine sahne olan İzmir Agora, 34. Uluslararası İzmir Festivali’nde gelmiş geçmiş en seçkin oda müziği gruplarından biri olarak tanımlanan Schumann Quartet’ti ağırlıyor.

24 Ağustos 2021 Salı günü 21.30’da İzmir Goethe Enstitüsü işbirliği ile gerçekleştirilecek konserde Erik Schumann, Ken Schumann (keman), Liisa Randalu (viyola), Mark Schumann’dan  (viyolonsel)oluşan Schumann Quartet; Beethoven’ın Yaylı Çalgılar Dörtlüsü “La Malinconia '' ve Beethoven’in 14 Numaralı Yaylı Kuarteti ile Aribert Reimann’ın Adagio – “Schumann'ın Anısına” adlı eserleri seslendirecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çandarlı, Kültür - Sanat, Demokrasi ve Emek Festivali başlıyor
Sonraki Haber Halı sahada kan aktı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?