ANA SAYFA > İZMİR > Adı gibi ''Güzel'' oldu

Adı gibi ''Güzel'' oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Adı gibi ''Güzel'' oldu

Karabağlar Belediyesi, vatandaşların dinlenip soluk alabildikleri parkları kendi olanaklarıyla yenilemeye devam ediyor.

Son olarak Esentepe Mahallesi'nde bulunan Güzel İzmir Parkı da baştan aşağı yenilenerek adına yakışır hale getirildi. Fen İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasıyla elden geçirilen park, gerek yeşil dokusu, gerek estetik görüntüsüyle Karabağlar'a değer kattı. Bölgede oturan vatandaşların da beğenisini kazandı.
Yaklaşık 3 dönümlük parkta ağaç ve bitkilerin bakımını yapan, etraflarını düzenleyen ekipler, zemin ve duvar döşemelerini yeniledi. Vatandaşların rahatı için oturma gruplarının sayısı artırılırken, dikilen zeytin fidanlarıyla ağaç çeşitliliği zenginleştirildi.

Beğeni topladı
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçedeki parkların belirli program doğrultusunda ve belediyenin kendi ekiplerince yenilendiğini vurguladı. Daha önce aynı bölgedeki Özdemir Sabancı Parkı'nın yenilenerek kente kazandırıldığını hatırlatan Başkan Selvitopu, “Güzel İzmir Parkı'nda yaptığımız çalışmalar da, Özdemir Sabancı Parkı düzenlemeleri gibi vatandaşlarımızın beğenisini kazandı. Bu alanların yoğun olarak kullanıldığının farkındayız. O nedenle yenileme çalışmalarımız, hazırladığımız program doğrultusunda hızla devam edecek. Karabağlar yeni yapılanların yanı sıra yenilenen parklarıyla, yeşil dokusuyla daha modern ve yaşanabilir bir ilçe olacak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı’da depremin yaraları birlikte sarılacak
Sonraki Haber Neptün Soyer: Çoban ateşini yaktık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?