ANA SAYFA > SPOR > Adem Bona kalmak istiyor...

Adem Bona kalmak istiyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Adem Bona kalmak istiyor...

Pınar Karşıyaka'da geleceğin NBA yıldızları arasında gösterilip transferde adı Beşiktaş'la anılan Nijerya asıllı Türk pivot Adem Bona'nın takımda kalmak istiyor.

Menajerlik şirketi tarafından Karşıyaka altyapısına getirilip 1.5 yıldır İzmir'de yaşayan 17 yaşındaki basketbolcunun eğitim hayatını da sürdürdüğü kentte mutlu olduğu, yeni sezonda da Kaf-Kaf'ta forma giymek istediği belirtildi.

Adem Bona, sosyal medyada da kendisine transferini soran bir takipçisine, "Gitmiyorum" şeklinde yanıt verdi. Türkiye'ye gelmesi için menajerlik şirketinin 120 bin Euro harcadığı oyuncu geçen sezon Kaf-Kaf'ta Gençler Ligi'nde oynadıktan sonra bu sezon ilk kez A takımda da yer almıştı. Mart ayında U17 Milli Takım'da omzundan sakatlanıp ameliyat olan Adem, en az 6 ay parkelerden uzak kalacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Kalp kırmayalım, gönül incitmeyelim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?