ANA SAYFA > İZMİR > 8 objektiften 8 kadın

8 objektiften 8 kadın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
8 objektiften 8 kadın

8 sanatçının objektifinden 8 kadının günlük yaşamından kesitlerin aktarıldığı “Bizim Kadınlarımız” fotoğraf sergisi, Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası Sergi Salonu'nda açıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen serginin açılış törenine, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Alev Ağrı, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle fotoğraf sanatına gönül verenler katıldı.

Törenin açılışında konuşan Başkan Selvitopu, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bundan önce de benzer bir sergiyi burada açmıştık. Özellikle kadınlarımıza yönelik ikinci serginin yine burada düzenlenmesi bizleri çok mutlu etti. Katkı koyan, emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ulusal Kurtuluş Savaşı Önderi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetimizin ilk yıllarında eğitim, sağlık ve kültür sanata özel önem verdiğini hatırlatan Başkan Selvtiopu, “Kültür sanat elçileri koşullar ne olursa olsun topluma mesajlarını, ürettikleri şiirler, romanlar, heykeller, fotoğraflarla verirler. Onlar bir anlamda toplumun öncüleri, yol göstericileridir. Bu nedenle Karabağlar'da böyle bir serginin açılmasından onur duyduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum” diye konuştu.

Sergide fotoğrafları yer alan sanatçılardan Nur Uzakgören da Başkan Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür ederek, “8 arkadaş olarak bizler kendi penceremizden, kadının bir gün içindeki yoğunluğunu aktarmak istedik” dedi.
Konuşmalarından ardından Başkan Selvitopu, sanatçılara katılım belgelerini vererek teşekkür etti.
Nur Uzakgören, Emel Aksu, Engin Varel, Muhsin Ağaya, Ogün Aydın, Özen İlhan, Semi Alsan ve Tülin Kaynak'ın fotoğraflarının yer aldığı sergi, Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası Sergi Salonu'nda 15 Nisan'a kadar açık kalacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Maratonİzmir için geri sayım başladı
Sonraki Haber Gaziemir AKM’nin tadilatında sona gelindi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?