ANA SAYFA > İZMİR > 650 kişiye istihdam sağladılar

650 kişiye istihdam sağladılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
650 kişiye istihdam sağladılar

Buca Belediyesi, kentte istihdama katkı sağladı. İşveren ile iş arayanlar arasında köprü görevi üstlenen Sarı Masa Çözüm Merkezi İstihdam Masası sayesinde, bir yılda 650 kişi iş sahibi oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) son verilerine göre, Türkiye’de işsizlik oranı 11,2; işsiz sayısı ise 3 milyon 717 kişi olarak kaydedildi. Genç işsizliğin en yoğun olduğu ilçelerden biri olan Buca’da ise Buca Belediyesi, Sarı Masa Çözüm Merkezi İstihdam Masası aracılığıyla iş arayanların umudu oldu.

İşveren ile iş arayanları buluşturan Sarı Masa Çözüm Merkezi İstihdam Masası, iş birliği yaptığı firma sayısını 64’ten 120’ye çıkartarak bucakariyer.com platformunda 4 bin kişilik bir CV havuzu oluşturdu. Ulusal ve uluslararası firmalar için yüz yüze iş görüşmeleri de gerçekleştiren İstihdam Masası, son bir yılda 650 kişinin iş sahibi olmasını sağladı.  

Buca Belediyesi Sarı Masa Çözüm Merkezi İstihdam Masası, iş ilanlarını Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın, Buca Belediyesi’nin ve Sarı Masa Çözüm Merkezi’nin (https://www.facebook.com/bucasarimasa, https://twitter.com/bucasarimasa ve https://www.instagram.com/bucasarimasa/) resmi sosyal medya hesapları üzerinden yayınlıyor. Toplu iş görüşmelerine katılmak isteyen adaylar, belirtilen yer, gün ve saatlerde yapılan görüşmelere katılabiliyor. Ayrıca, toplu iş görüşmelerinin dışında duyurusu yapılan pozisyonlara başvuru yapmak isteyenler, belediye hizmet binasının zemin katında yer alan Sarı Masa Çözüm Merkezi İstihdam Masası’na gelip öz geçmiş doldurabildiği gibi bucakariyer.com internet adresi üzerinden firmaların açtığı iş pozisyonlarına başvurularını yapabiliyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de parklara renk geldi
Sonraki Haber Üniversitelilerin sabah çorbası Çiğli Belediyesi'nden

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?