ANA SAYFA > SPOR > 5,5 aylık hamile koştu, şampiyon oldu!..

5,5 aylık hamile koştu, şampiyon oldu!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
5,5 aylık hamile koştu, şampiyon oldu!..

Bostanlıspor’un milli oryantiringcisi Büşra Altun, beş buçuk aylık hamile olmasına karşın koşmaya devam ediyor.

Son olarak Buca’da yapılan Avrupa Spor Haftası Oryantiring Yarışmasına katılan Büşra Altun, elit kadınlar dalında tüm rakiplerini geçerek şampiyon oldu.
Bostanlıspor’da sporcu çalıştırıcı olarak görev yapan milli oryantiringci, 1 çocuk annesi Büşra Altun “5,5 aylık hamileyim. İlk çocuğum Hayal’e hamileyken de sporu bırakmadım, devam etmiştim. Bunda da aynı şekilde devam ediyorum. Hatta hamileliğimin ilk aylarında da Bursa’daki milli takım kampındaydım.  2010 yılından beri bu sporu yapıyorum. 2012 yılından bu yana milli takım ile ülkemi başarıyla temsil ediyorum. 27 yaşındayım. Severek, isteyerek yaptıktan sonra önünüzde hiç bir engel olmaz. Bazıları evlenince sporu bırakır, bazıları çocuğu olduğu için vazgeçer, bazıları zaman ayıramıyorum der ama önemli olan bahane etmek değil onlarla birlikte yapabilmek. Bu sporu beni götürdüğü yere kadar başarıyla yapmaya devam edeceğim. Bize her açıdan moral ve güç veren, büyük katkılar sağlayan ve imkân yaratan  Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy'a müteşekkiriz. Ben ve sporcularımla bu imkânı en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Başkanımız Avni Erboy, spor ve sporcu için tüm imkânlarını seferber ediyor. Yeter ki siz spor yapın. Gerisi geliyor. Bostanlıspor da bu spor için ideal bir ortamı sağlıyor. Sizleri de yaşınız kaç olursa olsun oryantiring yapmaya bekliyoruz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Biçer ile yollarını ayırdı
Sonraki Haber Karşıyaka'da dron destekli trafik denetimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?