ANA SAYFA > SPOR > 5 Karşıyaka temsilcisi şampiyonluk mücadelesi verecek

5 Karşıyaka temsilcisi şampiyonluk mücadelesi verecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
5 Karşıyaka temsilcisi şampiyonluk mücadelesi verecek

İzmir 2.Amatör Ligde mücadele edecek olan takımların Grupları belli oldu. 2. Grupta yer alan 5 Karşıyaka ekibinin de hedefi ilk ikiye girerek bir üst lige yükselmek.

Toplamda 10 Grupta 75 takımın mücadele edeceği ligde ilk 2 sırayı alan takımlar 2018-2019 sezonunda 1. Amatör Ligde mücadele etme hakkı kazanacak. 17-18 Şubat 2018 tarihinde başlayacak olan 2. Amatör Lig 2. Grubunda yer alan Karşıyaka temsilcilerinden Bostanlıspor, İmbatlı Yıldırımspor, Nergizspor, Şemiklerspor, Erdem Esentepespor hedefini 1. Lig olarak belirledi.
Bu grupta yer alan diğer ekipler ise, Harmandalıspor, Çiğli Maltepespor, Evka-5 Spor, Çiğli Esentepespor.
Karşıyakalı diğer ekiplerden Bahçelievlerspor, Yeni Örnekköyköyspor, Zübeyde Hanım Mahallesi Elitspor ise 3. grupta yer aldılar. Bu grubun diğer takımları ise şöyle: İzmir Genç Manisalılarspor, 1925 Manavkuyuspor, Gültepe Çelik Gençlerspor, Altındağspor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Monaco Başbakanı Pınar Karşıyaka maçını izleyecek...
Sonraki Haber Karşıyaka alt yapı takımlarıyla İSTEK iş birliği yapıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?