ANA SAYFA > SPOR > 3'te 3 Kaf Kaf'ı mutlu etti...

3'te 3 Kaf Kaf'ı mutlu etti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
3'te 3 Kaf Kaf'ı mutlu etti...

Karşıyaka, hafta sonunu futbol, basketbol ve voleybolda galibiyetle kapatırken taraftarının yüzünü güldürdü.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta lider Kırşehir'den sonra zirve takipçisi Altındağ Belediyespor'u deplasmanda 10 kişiyle 1-0 yenerek Play-Off umutlarını yeşertti. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde kötü gidişin ardından yeni çalıştırıcısı Dirk Bauermann yönetimindeki ilk maçta güçlü rakibi Galatasaray Doğa Sigorta'yı 78-75 mağlup eden yeşil-kırmızılılar, Play-Off yarışına tutunurken salonu tıklım tıklım dolduran taraftarının da yüzünü güldürdü. Karşıyaka, 8 galibiyete ulaşarak Play-Off hattındaki rakibiyle arasındaki farkı tek galibiyete indirdi.

Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde futbol gibi tamamı altyapıdan kadrosu olan Karşıyaka, Balıkesir DSİ'yi çekişmeli geçen mücadele sonunda deplasmanda 3-2 mağlup ederek Play-Off iddiasını sürdürdü. 3'te 3 yaparak güzel bir hafta sonu geçirdiklerini belirten Başkan Turgay Büyükkarcı, "Futbolda zirvedeki takımlarıyenmek özgüvenimizi artırdı. Basketbolda Galatasaray'ı yendik ve iki sezondur kaçırdığımız Play-Off'a bir adım daha yaklaştık. Voleybolda yine altyapımızdan yetişen genç kızlarımızla önemli bir deplasmandan zaferle döndük. İdari anlamdaki çalışmalarımızın sportif başarılarla süslenmesi yönetim kurulumuzun da motivasyonunu yükseltiyor" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alaçatı'da kara şemsiye hareketi
Sonraki Haber Cemil Tugay, Cumhuriyet ve İnönü mahallelerinde seçim ofisi açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?