ANA SAYFA > İZMİR > 3-5 İzmirliler Günü coşkusu

3-5 İzmirliler Günü coşkusu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
3-5 İzmirliler Günü coşkusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3-5 İzmirliler Günü kentin çeşitli yerlerinde birçok etkinlikle kutlandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 3 Mayıs’ı Dünya İzmirliler Günü olarak ilan etmesinin ardından bu yıl da kentte bir dizi etkinlik yapıldı. 3-5 İzmirliler Günü kapsamında Kültürpark, Kıbrıs Şehitleri ve Anafartalar Caddelerinde gün boyu çocuklara yönelik programlar yapılırken Gezici Bando İzmirlilere keyifli dakikalar yaşattı.  Alsancak İskele, Kemeraltı ve Agora Ören Yeri’nde sokak müzisyenleri sahne alırken Balıkçılar Meydanı’nda Salut De Smyrne Grubu müzikseverlerle buluştu.
Akşam Gündoğdu Meydanı’nı dolduran İzmirliler ise Kardeş Türküler’i dinleme fırsatı buldu. Gece İzmir Körfezi renk cümbüşüne tanıklık etti. Kıyıları dolduran İzmirliler Üçkuyular’dan Bostanlı’ya uzanan feribot üzerindeki lazer ve ışık gösterisini keyifle izledi.

Kruvaziyer yolcuları da eşlik etti
6 yıl aradan sonra İzmir’e gelen ikinci kruvaziyer Costa Venezia’nın yolcuları da 3 Mayıs İzmirliler Günü’nde İzmir Limanı’na indi. Zeybek gösterisi ve Bando 35 Brass’ın hareketli parçaları ile karşılanan yolcular lazer ve ışık şöleni ile uğurlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Gümrükçü ''Gelecek için Yelken Açıyoruz'' ekibi ile Çeşme’ye vardı
Sonraki Haber Karşıyaka'da ''Üç Fidan''a duygusal anma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?