ANA SAYFA > MEDYA > 28 Ekim’de okullar, üniversiteler tatil mi?

28 Ekim’de okullar, üniversiteler tatil mi?

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
28 Ekim’de okullar, üniversiteler tatil mi?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için geri sayım sürerken, bir gün öncesi 28 Ekim tatil mi merak ediliyor. 28 Ekim günü yarım gün tatil olacak, saat 13.00'ten itibaren Cumhuriyet Bayramı başlayacak ve 29 Ekim günü devam edecek. 28 Ekim'de okullar ve üniversiteler yarım gün eğitim verecek.

Cumhuriyet Bayramı olan 29 Ekim tarihi ulusal bayramlar arasında yer alıyor. 28 Ekim günü saat 13.00’ten itibaren Cumhuriyet Bayramı başlar ve 29 Ekim günü devam eder. 28 Ekim öğleden sonra ve 29 Ekim tam gün olmak üzere bir buçuk gün resmî tatildir.

28 EKİM YARIM GÜN TATİL Mİ?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ülkemizde ve KKTC'de her yıl şükran ve coşku içinde kutlanıyor. Bugün resmi tatil kabul edilmektedir. Bu nedenle de 28 Ekim öğleden sonra ve 29 Ekim tam gün olmak üzere bir buçuk gün resmî tatildir.

28 EKİM OKULLAR VE ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ?

28 Ekim’de okullar ve üniversiteler öğleye kadar eğitim verecekler. Öğleden sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tatili başladığı için kapalı olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kılıçdaroğlu, İzmir'de Türkiye Muhtarlar Buluşması'na katıldı
Sonraki Haber İzmir Cumhuriyet Bayramı’na hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?