ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > 23.İzmir Kitap Fuarı etkinlik programı belli oldu

23.İzmir Kitap Fuarı etkinlik programı belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
23.İzmir Kitap Fuarı etkinlik programı belli oldu

Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A. Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği beraberinde hazırlanan 23. İzmir Kitap Fuarı, 14-22 Nisan 2018 tarihleri arasında her zamanki yerinde Uluslararası İzmir Fuar Alanı’nda (Kültürpark) düzenlenecektir.

Bu yıl 470 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşecek 23. İzmir Kitap Fuarı,  yaklaşık 120 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacaktır. Aralarında Gülten Dayıoğlu, Doğan Hızlan, Canan Karatay, Ahmet Ümit, İlber Ortaylı, Müjde Ar, Deniz Kavukçuoğlu, Canan Tan, Altan Öymen, Doğan Cüceloğlu, Cemre Birand, Arif Keskiner, Ataol Behramoğlu, Yüksel Pazarkaya, Mavisel Yener, Sinan Canan, Doğu Yücel, Behiç Ak, Ercan Kesal, Cem Yılmaz, Teoman, İrfan Değirmenci, Aytül Akal, Hikmet Anıl Öztekin, Oya Baydar, Kahraman Tazeoğlu, Ahmet Telli, Mine Soysal, İhsan Eliaçık, Sinan Meydan, İbrahim Kaboğlu, Mine Söğüt, Kemal Hamamcıoğlu, Ahmet Şimşirgil, İsmail Saymaz ve Hicabi Demirci’nin de bulunduğu pek çok değerli yazar, şair, oyuncu ve bilim insanı okurlarıyla buluşacak.

Enver Ercan İzmir Kitap Fuarı’nda Anılıyor

Yakın zamanda yitirdiğimiz yayıncı, şair Enver Ercan İzmir Kitap Fuarı’nda panellerle anılacak. 14 Nisan Cumartesi saat 14.15’te Özge Ercan’ın yönetiminde Metin Celâl, Kenan Kocatürk ve Filiz Nayır Deniztekin “Yayıncı ve Dergici Olarak Enver Ercan” isimli panelde bir araya gelecek. Aynı gün saat 15.45’te Mehmet Erte’nin yönetiminde Haydar Ergülen’in konuşmacı olacağı “Şair Enver Ercan ve Şiiri” isimli panel düzenlenecek.

Uluslararası Konuklar TÜYAP’ta

Polisiye edebiyatın önemli isimlerinden İrlandalı yazar Glenn Meade, 21 Nisan Cumartesi günü Kırmızı Kedi Yayınevi’nin düzenlediği etkinlikte okurlarıyla söyleşmek ve kitaplarını imzalamak üzere fuara konuk olacak.

TÜYAP ve Edebiyatçılar Derneği 15 Nisan Pazar günü düzenlenecek bir panel ile İtalya’dan konuklarını ağırlayacak. Maria Ermelinda De Carlo, Donatella Bruno, Anna Sonia Cuna ve Rosa Lorena Guarascio pedagojik eğitimde yeni yaklaşımları tartışmak üzere bir araya gelecek.

İtalyan yazar ve yemek pişirme eğitmeni Rita Monastero, 20 Nisan Cuma günü “Unutulmuş Ekmekler, Eski Tatların Peşinde Adım Adım İtalya” etkinliğinde Oğlak Yayınları’ndan çıkan aynı adlı kitabı üzerine söyleşecek.

Türkiye’de özellikle Soluğun Mucizesi kitabı ile tanınan Yunan yazar Dimitris Sotakis, İbrahim Arık ve Yılmaz Okyay ile birlikte 15 Nisan Pazar günü DeliDolu Yayınları’nın düzenlediği “Atina’dan Smyrna’ya Edebiyatın İzinde” isimli söyleşide konuşmacı olacak.

Fuar Ziyaret Saatleri

Girişin ücretsiz olduğu İzmir Kitap Fuarı, her gün 11.00-20.00, fuarın son günü olan 22 Nisan Pazar günü ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Gittiğin kadar öde'' sistemi otobüslerde de başlayacak...
Sonraki Haber Tramvay Karşıyaka'da emlak fiyatlarını uçurdu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?