ANA SAYFA > GÜNDEM > 2022 Zeybek Tek Yürek gösterisine Atatürk imzalı final

2022 Zeybek Tek Yürek gösterisine Atatürk imzalı final

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2022 Zeybek Tek Yürek gösterisine Atatürk imzalı final

Karşıyaka Belediyesi tarafından, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, binlerce Atatürk sevdalısının katılımıyla unutulmaz bir şölene dönüştü.

Karşıyaka sahilindeki kortejin ardından Atatürk, Annesi ve Kadın Hakları Anıtı önündeki Anayasa Meydanı’nda sergilenen ‘2022 Zeybek Tek Yürek’ gösterisi, alanı dolduran vatandaşlar tarafından hayranlıkla izlendi. Dev gösteride, ‘Karşıyaka’da Zeybek Bilmeyen Kalmasın’ projesi ile ücretsiz olarak açılan kurstan mezun olanlar ve Karşıyakalı vatandaşların da aralarında bulunduğu 2022 kişi görev aldı. Gökyüzünden iki helikopterin eşlik ettiği muhteşem gösteri, katılımcıların oluşturduğu Atatürk imzasıyla noktalandı. Ardından yeşil kırmızı meşaleler yakıldı. Alandaki binlerce kişinin yanı sıra, meydana bakan apartmanlarda oturan yüzlerce Karşıyakalı da bu tarihi anlara balkonlarından tanıklık etti, Türk Bayrakları ve alkışlarıyla destek verdi.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Nazan Öncel ile 9 Eylül coşkusu
Sonraki Haber Kalpaklı Müftü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?