ANA SAYFA > SPOR > 2016 Tırmanma yarışları Karşıyaka'da...

2016 Tırmanma yarışları Karşıyaka'da...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2016 Tırmanma yarışları Karşıyaka'da...

2016 Türkiye Tırmanma Şampiyonası sezon galası niteliğindeki Karşıyaka Tırmanma Yarışı, 26-27 Mart tarihlerinde Ege Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından Karşıyaka Belediyesi katkılarıyla İzmir’de düzenlenecek.

26 Mart Cumartesi günü 15:00-17:00 saatleri arasında Karşıyaka Anayasa Meydanı’nda yapılacak olan idari ve teknik kontrollerle başlayacak organizasyon, aynı gün saat 17:45’te Anaysa Meydanı’ndan verilecek sembolik start ile başlamış olacak. 27 Mart Pazar günü ise 09:30-11:45 saatleri arasında antrenman çıkışları ile başlayacak ve ilk start 13:00’te verilecek. Karşıyaka Yamanlar Piknik alanından başlayacak 6,50 kilometrelik parkurda üç çıkış olarak gerçekleşecek Karşıyaka Tırmanma Yarışına, dört ayrı kategoride araçlar katılacak.Yarışmada dereceye giren yarışmacılar 18:30’da Karşıyaka Yamanlar Piknik Alanında düzenlenecek ödül töreninde kupalarına kavuşacaklar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka’da mali kriz kapıda…
Sonraki Haber Basketbolda şampiyon yine değişmedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?