ANA SAYFA > SPOR > 2 gün sürdü, olaylar maçın önüne geçti, Kaf Kaf yenildi...

2 gün sürdü, olaylar maçın önüne geçti, Kaf Kaf yenildi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2 gün sürdü, olaylar maçın önüne geçti, Kaf Kaf yenildi...

FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Pınar Karşıyaka ile UCAM Murcia, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda karşılaştı. 3 saat 6 dakika süren maç, salı akşamı başladı. Çarşamba gününün ilk dakikalarında sona erdi.

Skorbortun bozulmasıyla devre arası 75 dakika sürdü. Elle çalışan skorbortla oynanan 2. sonlarında İspanyol takımının oyuncularıyla Karşıyakalı seyirciler arasında tartışma çıktı, Maçın bitimine 4 dakika kala Berk Uğurlu rakibinin sert darbesiyle ayak bileğinden sakatlandı, bu sırada meydana gelen gerilim sırasında oyuncular arasında itişme oldu, elektriklenme Karşıyakalı seyirciler ile Murcia oyuncuları arasına da taşındı, sahaya bazı maddeler atıldı. Bu nedenle oyuna 12 dakika kadar ara verildi, ek güvenlik getirildi. Monitörü izleyen hakemler benchten olaya karışan Murcia oyuncuları Sadiel Rojas, Soko Ovie ve Hannah Clevin diskalifiye edildi. Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar da saha dışına yollandı. Olay sonrası 11 dakikalık duraklama sonrası devam eden maçı Pınar Karşıyaka 79-65 kaybetti. 2. maç için avantajını yitirdi.

Maçın ilk 2 dakikasını 7-4 önde geçen Pınar Karşıyaka'nın hücumda etkili olamadığı bölümde konuk ekip Lima, Hannah ve Soko ile sayılar buldu. Üstünlüğü ele geçiren ve bitime 2 dakika kala farkı 11 sayıya (13-24) kadar çıkaran UCAM Murcia, periyodu 26-15 önde bitirdi.
İkinci periyotta Jones'la farkı 7 sayıya (21-28) kadar indirmeyi başaran Pınar Karşıyaka önünde farkın daha fazla azalmasına izin vermeyen UCAM Murcia, Lima'nın etkili oyunuyla devrenin son dakikasına 16 sayı farkla 46-30 üstün girdi. Son bölümde aradaki farkı 19 sayıya (30-49) yükselten İspanyol temsilcisi, devreyi bu skorla galip tamamladı.
Karşılıklı basketlerle başlayan üçüncü periyotta 25. dakikayı 57-42 üstün geçen UCAM Murcia karşısında Wood'la 3 sayılık basketler üreten Pınar Karşıyaka, Kennedy'nin 3 sayılık basketiyle 29. dakikada farkı 9 sayıya kadar indirdi: 51-60. UCAM Murcia, periyodu 63-51 önde bitirdi.
Son periyoda Kloof'un sayılarıyla başlayan ve farkı 17 sayıya (51-68) yükselten UCAM Murcia, son 5 dakikaya 68-53 üstün girdi. Pınar Karşıyaka'nın bitime 1 dakika 12 saniye kala farkı 8 sayıya (62-70) indirdiği müsabakayı UCAM Murcia, Urtasun'un son saniyede attığı 3 sayılık basketle 79-65 galip tamamladı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Bilfen Liseleri Bakan Yılmaz'ın katılımlarıyla açıldı
Sonraki Haber Trifunovic: 40 dakikalık bir maç daha var...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?