ANA SAYFA > SAĞLIK > 2 Çocuk annesi Duygu için kök hücre kampanyası...

2 Çocuk annesi Duygu için kök hücre kampanyası...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
2 Çocuk annesi Duygu için kök hücre kampanyası...

İzmir Ekonomi Üniversitesi Karşıyaka Medicalpark Hastanesi’nde görev yapan Kardiolog Prof. Dr. İstemihan Tengiz’in eşi ve iki çocuk annesi 42 yaşındaki Duygu Alkan Tengiz için kök hücre kampanyası başlatıldı.

Geçtiğimiz kasım ayında lösemi  hastalığına yakalanan Duygu Alkan Tengiz aranan kök hücrenin pandemi dönemi araya da girince bulunamamıştı. 12 yaşındaki oğlu Tarduhan’dan alınan ilik ile Mayıs ayında kök hücre nakil yapıldı. Tam “iyileşti” derken geçtiğimiz ay hastalığı yeniden artan Tengiz için Karşıyaka başta olmak üzere Bodrum, Alaçatı ve İzmir’deki yakınları kök hücre ve kan bağışı kampanyası başlattı.
İlk olarak 19 Eylül Cumartesi günü, Alaçatı Pazar Yeri'nde, Kızılay aracında bağış yapılabilecek. Alaçatı Pazar Yeri'nde 1850 Otel'in önünde, saat 09.30 - 17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek kampanya için başta Duygu ve kök hücre bekleyen tüm hastalar için biz de buradan Karşıyakalılar’a çağrı yapıyoruz.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1
Önceki Haber Büyükkarcı: Yasağı ve stadı seçim malzemesi yapmam
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'e

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?