ANA SAYFA > GÜNDEM > 1912 Karşıyaka Derneği yeni üyeleriyle daha da güçlendi...

1912 Karşıyaka Derneği yeni üyeleriyle daha da güçlendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1912 Karşıyaka Derneği yeni üyeleriyle daha da güçlendi...

Bostanlı Vilayetler evinde düzenlenen kahvaltıda, 1912 Karşıyaka Derneğine kabul edilen yeni üyelere plaket ve rozetleri takdim edildi.

Bostanlı Vilayetler evinde düzenlenen kahvaltıda, 1912 Karşıyaka Derneğine kabul edilen yeni üyeler; Ali İpekli, Alphan Aksoylar, Bülent Köstem, Cem Ertuğrul, Cenk Değer, M Çetin Oktay , Doğancan Özsel, Egemen Albayrak, Gökşin Konsoloğlu , Halil Nadas, Mehmet Peköz , Meriç Köyatası , Metin Karabağ , Muhittin İşçimenler, Ozan Özerdem, Özgür Aydemir , Rıfat Kınay, Serhat Altay, Sezen Erbil, Tayfun Uzel, Tolga Yağlı törenle plaket ve rozetlerini aldılar. Törene renk katan en yaşlı üye ve Karşıyakanın efsanesi sayın Tahir Türetken'di. Yaptığı konuşma ve birlikte söylenen "Çok yaşa şanlı Kafsinkaf" ve "Yıl 1912" marşları ile çekilen Kaf Kaf nidalarıyla toplantı çoşku içinde sonlandı...

Fotoğraf: Vehbi MOĞOL

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf, Denizli deplasmanında
Sonraki Haber Hastalara not: Toplantı var, yarın gelin...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?