ANA SAYFA > İZMİR > 19 Mayıs’ta İzmirli gençlerle Körfez turu

19 Mayıs’ta İzmirli gençlerle Körfez turu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
19 Mayıs’ta İzmirli gençlerle Körfez turu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102. yıl dönümünde İzmirli gençler için vapurla Körfez turu düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile eşi Neptün Soyer de gençlere Körfez turunda eşlik etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın 102. yıl dönümünde İzmirli yüzlerce gençle Bergama Vapuru’nda buluştu ve gençlerle Körfez’i dolaştı. Başkan Tunç Soyer’e, gençlerle buluşmasında eşi Neptün Soyer eşlik etti. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın da katıldığı Körfez turu Üçkuyular Vapur İskelesi’nden başladı. Bergama Vapuru Karşıyaka ve Alsancak sahiline de uğradı. İzmirli gençlerle yakından ilgilenen Soyer çifti, cep telefonlarıyla fotoğraf çekerek o anları ölümsüzleştirdi. Bergama Vapuru’nun Körfez turu, başladığı Üçkuyular İskelesinde son buldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Bergama Vapuru, pandemi yasakları kalktıktan sonra 65 yaş üstündeki yurttaşlar, çocuklar ve isteyenler için Körfez’de ücretsiz geziler düzenleyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'de ilk: İzmir’de çocuk bisikletleri projesi hayata geçti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın yarı final serisi başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?