ANA SAYFA > SPOR > 14 Yaş teniste Bostanlıspor fırtınası...

14 Yaş teniste Bostanlıspor fırtınası...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
14 Yaş teniste Bostanlıspor fırtınası...

Gençlik Spor İzmir İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen "19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı 14 yaş Tenis Turnuvası"na ilk kez katılan Bostanlıspor, ilk gün kortlarda fırtına gibi esti, 7 maçtan altısını kazandı.

Karşıyaka Örnekköy UTEM'de (Ulusal Tenis Eğitim Merkezi) düzenlenen   "19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı  14 yaş Tenis Turnuvası"na alt yapı öğr4ncileriyle katıldıklarını ve sporcularının ilk kez böyle bir organizasyonda mücadele ettiklerini ifade eden Bostanlıspor Tenis Baş Antrenörü Serhan Ekecan, "korttaki heyecanlarını yitirmeden mücadele eden sporcularımın ilk gün gösterdikleri performanstan son derece mutlu oldum. Amacımız tenis sporunu doğru olarak öğrenmeye çalışan sporcularımız bu tip yarışmalara katılarak tecrübe kazanmalarıdır. İlk kez yarıştık, sonuç ne olursa olsun. Elde ettikleri çok büyük kazanç. Plan ve program dahilinde zirveye doğru ilerleyen bir Bostanlıspor olduğunu teniste de görmek mutluluk verici" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balçovalılar'a yol müjdesi
Sonraki Haber Ömerağa'nın sahibi KSK'li Sümer vefat etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?