ANA SAYFA > GÜNDEM > 12 Bin Kişi 150 Yıllık Merhamet Çınarı’nın Altında İftar Açtı

12 Bin Kişi 150 Yıllık Merhamet Çınarı’nın Altında İftar Açtı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
12 Bin Kişi 150 Yıllık Merhamet Çınarı’nın Altında İftar Açtı

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şubemizin organizasyonu ve hayırseverlerin katkısı ile Ramazan Ayı boyunca kurulun iftar sofralarında 12 bine yakın kişi birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadı.

Türk Kızılay’ı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz Ramazan ayının son iftarını yaptıklarını, birlikte iftar projesini her yıl geleneksel hale getirmeye karar verdiklerini belirterek şunları söyledi:
“Bu mutluluğu yaşatan başta Hükümet Konağı bahçesini bize tahsis eden Gönüllerin Kaymakamı Karşıyaka Kaymakamımız Sadettin Yücel’e, Masa, sandalye ve her türlü lojistik desteği, iftar sonrası çay ve soğuk içecekler sağlayan İnsan odaklı Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar ve ekibine, yemek, ekmek, su tedarikçilerimize, hayırseverlerimize, iftar sonrası ekibimizi mekânlarında ağırlayan çay evine, destek veren Kızılay ve belediye  gönüllü ekibine, iftarda katılım sağlayan Karşıyakalılara sonsuz teşekkürler. Allah hepinizden razı olsun, hayırlarınızı kabul etsin."

Karadeniz şöyle devam etti:
"Bir teşekkür de her iftarda bizi yalnız bırakmayan, fotoğraf çekimleri ile katkı sunan Kızılay dostu ve gönüllüsü Karşıyaka Haber Gazetesi Başyazarı Yılmaz Durmaz’a. 200 kişi ile başladığımız iftar sofrasına her gün ilgi artarak devam etti. İlk haftadan başlayan ilgi 600 e kadar çıktı. Yaklaşık 12 bin kişiye iftar verdik. Karşıyakalı, birlikte iftar etmenin mutluluğunu yaşadı. Çocuklar hükümet konağının bahçesinde arkadaş edinerek oyunlar oynadı.Çok dualar aldık. Bu güzellikleri her yıl geleneksel hale getirmeye karar verdik. Sayın Kaymakamımızın söylediği gibi “Kızılay kara gün dostu, yurt sathından öte dünyanın dört bir yanında kardeşliğin, dostluğun, insanlığın çok güzel örneklerini bütün insanlara sunuyor. İhtiyacı olanlara ihtiyacına yetişiyor. Bütün bunlar, çok kıymetli bağışçılarımızın sayesinde gerçekleşiyor. Sağ olsunlar, var olsunlar. Allah sayılarını artırsın.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nde bayram neşesi
Sonraki Haber Mutlu Bayramlar...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?