ANA SAYFA > EĞİTİM > 1000 Öğrenciye ''Pandomim Çocuk Oyunu'' gösterisi

1000 Öğrenciye ''Pandomim Çocuk Oyunu'' gösterisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1000 Öğrenciye ''Pandomim Çocuk Oyunu'' gösterisi

İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın birlikte yürüttüğü “Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi” kapsamında Konak'ta 1000 öğrenciye Pandomim Sanatçısı İlker Kılıçer tarafından “Pandomim Çocuk Oyunu” gösterisi gerçekleştirildi.

“Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi” ile okullardaki öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel olarak kişisel gelişimlerine katkı sağlayarak okula ve topluma aidiyet duygularını geliştirmek hedefleniyor. Bu amaçla Konak Kaymakamlığı ve Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilere yönelik sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlikler gerçekleştiriyor.  Şu ana 3000 öğrenci tiyatro, 3000 öğrenci sinema etkinlikleri ile buluştu. Ayrıca 2000 öğrenci İzmir’in tarihi ve kültürel mekânlarına gezi etkinliğine katılma imkanı buldu.

Bu etkinliklerden biri olan “Pandomim Çocuk Oyunu” gösterisi, Pandomim Sanatçısı İlker Kılıçer tarafından gerçekleştirildi. Gösteri, Barbaros İlkokulu, Barbaros Ortaokulu ve Barbaros İmam Hatip Ortaokulu’nda 1000 öğrenciyle buluştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kurtuluşumuzun 100. Yılı Anı Evi açılıyor
Sonraki Haber Halk Konut projesinde 3.etap imzaları da atıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?