ANA SAYFA > EĞİTİM > 1. Yarıyıl sona erdi, karneler dağıtıldı

1. Yarıyıl sona erdi, karneler dağıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
1. Yarıyıl sona erdi, karneler dağıtıldı

Okullarda 1. Yarıyıl bugün sona erdi ve öğrencilerin ara tatili de başladı.

Karşıyaka'da bugün 116 okulda 47200 öğrenciye karne dağıtıldı. Karşıyaka'daki en anlamlı tören Ankara İlkokulu'nda yapıldı. Karşıyaka  Kaymakamı Özkan Demir, beraberinde Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Karşıyaka Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Kurmay Cin katıldı.

Kaymakam Demir, öğrencilere tatilde bol bol kitap okumalarını, dinlenmelerini ve derslerini de unutmamalarını söylerken, başarıları nedeniyle kendilerini de kutladı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı takviminde yer alan bilgiye göre, öğrenciler bu yıl yarıyıl tatilini 23 Ocak-3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapacak. Okullarda ikinci ara tatil ise 17-20 Nisan 2023' tarihleri arasında.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 2 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Demir, İş Uygulama Merkezi'nde...
Sonraki Haber MHP İlçe Başkanı Kızılay'ı ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?