ANA SAYFA > GÜNDEM > Zübeyde Hanım Huzurevi'nde yeni yıl kutlaması

Zübeyde Hanım Huzurevi'nde yeni yıl kutlaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zübeyde Hanım Huzurevi'nde yeni yıl kutlaması

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yeni yıl iyi dileklerle kutlandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "büyüklerimize ahde vefa" anlayışı doğrultusunda özveriyle çalışan Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yeni yıl kutlaması yapıldı. Her yıl düzenlenen geleneksel yılbaşı balosunun, şehitlerimizin acısı hâlâ taze olduğu için iptal edilmesi nedeniyle kutlama bu yıl yönetim ve personelin, huzurevi sakinlerini ziyareti ile yapıldı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Volkan Sert, Huzurevi Şube Müdürü Gülgün Yılmaz ve huzurevi personeli tek tek huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, 2024 için iyi dileklerini iletti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mavişehir Flamingo Doğa Parkı çalışmaları sürüyor
Sonraki Haber Karşıyaka, Belek'te kamp yapacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?