ANA SAYFA > GÜNDEM > Yine hafta sonu, yine sular kesildi...

Yine hafta sonu, yine sular kesildi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yine hafta sonu, yine sular kesildi...

Karşıyaka'nın en büyük mahallelerinden birisi olan Karşıyaka'da hafta sonu arıza kaynaklı sabah su kesintilerinde bu hafta da değişiklik olmadı ve bu sabah sular kesildi...

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre, Karşıyaka Bostanlı Mahallesinde branşman arızası nedeniyle saat 09.15 ile 10.15 arasında 1817 sokak No 15 önünde meydana gelen branşman arızası nedeniyle Yusuf Nalsekenx1821 kavşağı sayacının kapatıldığı belirtildi.
Su keintisinin daha sonra 35 dakika uzatıldığı belitildi.
3. duyuruda da kesintinin 30 dakika daha süreceğini açıklayan İZSU çalışmaların iki saattir devam ettiğini de ifade etti. 
Karşıyaka Tersane Mahallesi'nde de suların kesik olduğu ve saat 09.45'den bu yana akmadığı gelen bilgiler arasında. 
Uzun süredir hafta sonu kesintilerinden şikayetçi olan Bostanlılılar "arızalar neden hafta sonunda ve aynı saatlerde oluyor?" sorusuna cevap arıyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyespor 16 fark öne geçti, kaybetti!.
Sonraki Haber Haber alınamayan şahıs ölü bulundu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?