ANA SAYFA > GÜNDEM > Vatan Partisi adayı Zeren'den çarşı ve muhtar ziyaretleri...

Vatan Partisi adayı Zeren'den çarşı ve muhtar ziyaretleri...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Vatan Partisi adayı Zeren'den çarşı ve muhtar ziyaretleri...

Vatan Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cem Zeren, Karşıyaka Çarşı esnafı ve Donanmacı Mahallesi muhtarını ziyaret etti.

Seçim gezilerini "Karşıyaka'ya Karşıyakalı başkan" sloganıyla sürdüren Cem Zeren, Karşıyaka'nın en başarılı muhtarlarından birisi olan Donanmacı Mahallesi Muhtarı Coşkun Zenginer'i ziyaret ederek programı hakkında bilgi verdi.
Cem Zeren sosyal medya hesaplarından da Karşıyakalılara seslenerek şöyle dedi:
"Karşıyaka Çarşısı'nın cefakar esnafı ile beraberdik. Karşıyaka'mızın bir esnafı olarak yaşadığımız sorunları konuştuk. Akşam oldu mu sessizliğe bürünen bir Çarşımız var. Karşıyaka'nın sanayisi yok, tarlası yok. Sahip olduğumuz tek şey insanımız. Ama insanımızı evlere kapatıyoruz. Karşıyaka spor ve sanat şenlikleri ile 365 gün 24 saat yaşayacak entelektüel birikime sahip. Esnafımız bu şenliklere hizmet verecek bilgiye ve yeteneğe sahip. Eksiğimiz tüm dünyanın gözünü Karşıyaka'ya çevirtecek spor ve sanat birikimine sahip Belediye yöneticileri. Sahilde vapur otellerle gelen turistleri ağırlarız. Sahilimizde 3x3 basketbol sahaları ve plaj voleybolu sahaları ile bu iki sporun dünyadaki merkezi haline geliriz. Billie Jean Cup'a sahilimizde yapılacak tenis kortları ile ev sahipliği yaparız. Karşıyaka'nın unuttuğumuz eski tatlarını geleneksel hale getiririz. Birçok şehir ile kardeş olarak; birçok ülkenin kültürünü sahilde düzenlenecek konser ve sergilerle paylaşırız. Evlerinde aptallaştıran TV dizilerini bekleyen değil; dünyanın sanat ve spor kültürüyle Karşıyaka'nın mahallelerinde aydınlanan Karşıyaka gençliğini yaratırız. Hayatının sonunu evinde beklemeye mecbur bıraktığımız yaşlı gençlerimize keyifli bir Karşıyaka'da hayattan zevk alan günleri yaşatırız. Hayatları nitelikleşir ve uzar. Şenlikler şehri olan Karşıyaka'mız bir turizm merkezi olur. Esnaf nitelikli hizmetinin karşılığını alır. Köyden farkı bırakılmamış Karşıyaka'mızı Avrupa'nın ve Asya'nın kültür merkezi yaparız. Altın zümrüt ve altın yakut ödülleri ile yeşil-kırmızıyı sanatın da rengi haline getiririz. Bilimden yana olmak sorgulamayı gerektirir. Atatürk'ün izinde olmak bilimden yana olma sorumluluğu ile olur. Karşıyaka Belediye Başkanlığı için 21 adayız. Karşıyakalı seçmen, bu 21 adaydan hangisinin bunları gerçekleştirebileceğini araştırmayacak mı? Sorgulamayacak mı? Hayalleri bile olmayanlara gerçekleştiremeyecekleri yetkileri vermeyi mi tercih edecekler, yoksa! Karşıyakalıya yakışan seçmen ve Karşıyakalıya yakışan Başkan olacak mıyız? Diğer 20 Karşıyaka Belediye Başkanı adayına çağrımdır... Gelin Karşıyakalılara beraber kendimizi tanıtalım. Karşıyakalıya en nitelikli adaya seçme hakkını verelim. Bu cesareti gösteremeyenlerin Karşıyaka'yı yönetmeye hakkı da yoktur. Karşıyaka Belediye Başkanlığı atama ile yapılacak bir görev değildir. Yürekle, tutkuyla ve fedakarlıklarla yapılması gereken bu görevi kim üstlenmeye en fazla yakışıyor; eğitimiyle, tutkusuyla,  Karşıyaka'ya bağlılığıyla? Bir de hatırlatma; soyadına oy verecekler aristokrasiyi destekleyenlerdir. Padişahlığı, krallığı, feodaliteyi destekleyenlerdir. Tanımadıkları birini sırf soyadından dolayı seçeceklere Atatürk'ün sona erdirdiği 700 yıl boyunca Türk Milleti'nin egemenliğine el koyan rejimi destekleyenlerden olacaklarını hatırlatmak isterim. Aristokrasiye oy verenler asla Atatürk'ten bahsetmesin..."

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme’ye ''Geçici Sağlık Merkezi'' önlemi
Sonraki Haber Çanakkale Zaferi kutlama programında duygulu anlar yaşandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?