ANA SAYFA > GÜNDEM > Ünsal’dan kooperatiflere destek sözü

Ünsal’dan kooperatiflere destek sözü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ünsal’dan kooperatiflere destek sözü

Karşıyaka’nın tüm kesimleriyle buluşmaya devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, ilçede faaliyet gösteren su ürünleri kooperatiflerini ziyaret etti.

İlk olarak Bostanlı Balıkçı Barınağı’nda Karşıyaka Su Ürünleri Kooperatifi’nin yönetimi ve üyeleriyle buluşan Başkan Adayı Ünsal, hem talep ve önerileri dinledi hem de hedeflerini anlattı.

Ardından Mavişehir Su Ürünleri Kooperatifi’ne konuk olan Yıldız İşçimenler Ünsal, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı. Emeğe ve alın terine büyük önem verdiğini belirten Ünsal; görevi süresince kooperatiflerin yanında olacağını ve sorunların çözümü için çalışacağını söyledi.

Su Ürünleri Kooperaflerinin Karşıyaka için önemli olduğunu dile getiren Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal “31 Mart’ta zaferle çıkacağımıza inandığımız seçimin ardından; üreticiyi, emekçiyi, kentin değerlerini yücelten bir vizyon ortaya koyacağız. Kentimize ve kentlilerimize bu anlayışla hizmet üreteceğiz. ‘Ortak akıl’ en büyük gücümüz olacak. Sorunları ve ihtiyaçları birlikte tespit edip birlikte çözüm sağlayacağız. Emeğe, emekçiye sahip çıkacağız. Zor şartlar altında çalışıp mesleklerini ayakta tutan balıkçılarımız ve kooperatiflerimiz, bu kent için çok kıymetli. Kıyılarımızda bu faaliyetlerin en az sorunla sürdürülebilmesi için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay, Sporcu Sağlık Merkezi kuracaklarının müjdesini verdi
Sonraki Haber ''100. Yılın Öyküsü, Şiiri'' yarışması sonuçlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?