ANA SAYFA > GÜNDEM > Ünsal'dan gazi, şehit aileleri, subay ve astsubay derneklerine ziyaret

Ünsal'dan gazi, şehit aileleri, subay ve astsubay derneklerine ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ünsal'dan gazi, şehit aileleri, subay ve astsubay derneklerine ziyaret

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız İşçimenler Ünsal, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve PM Üyesi Yankı Bağcıoğlu ile birlikte gazi, şehit aileleri, subay ve astsubay derneklerini ziyaret etti.

Ünsal, eski bir ordu mensubu olan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve PM Üyesi Yankı Bağcıoğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlere Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nden başladı. Ardından sırasıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi, İzmir Şehit Polis Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, TEMAD İzmir İl Başkanlığı ve TESUD Karşıyaka Başkanlığı ziyaret edildi.

Dernek yönetimleri ve üyeleri tarafından ilgiyle karşılanan B. Yıldız Ünsal “Canlarıyla, kanlarıyla bu toprakları bize vatan yapan kahramanlarımızla buluşmaktan, aileleri ile bir arada olmaktan onur duyduk. Kendilerine sonsuz minnet borçluyuz. Onlardan aldığımız güç ve ışıkla çalışacak, daha aydınlık bir geleceğe hep birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Cemil Tugay seçim güvenliği için İzmir Barosu'ndan destek istedi
Sonraki Haber KSK'de Enes taraftarla barıştı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?