ANA SAYFA > GÜNDEM > Ünsal, Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahallelerindeydi

Ünsal, Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahallelerindeydi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ünsal, Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahallelerindeydi

CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Zübeyde Hanım ve Latife Hanım mahallelerini ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İşçimenler Ünsal, "Karşıyaka'yı sokaktan yöneteceğiz. En kolay ulaşılabilen başkan olacağım" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, ilçenin dört bir yanında esnaf, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Zübeyde Hanım Mahalle Muhtarı Rahmi Nalbantoğlu ve Latife Hanım Mahalle Muhtarı Selahattin Namlı'yı ziyaret eden Ünsal, esnaf buluşmaları gerçekleştirdi, mahalle sakinleri ile sohbet etti.Zübeyde Hanım Alevi Bektaşi Kültürünü Yaşatma Derneği'ne ve Ağrılılar Doğu Beyazıt Derneği'ne de konuk olan Yıldız İşçimenler Ünsal, hem talep ve önerileri dinledi hem de sivil toplum örgütlenmelerine büyük önem verdiğini belirterek, dayanışma vurgusu yaptı.

Karşıyaka'yı sokaktan yöneteceğini söyleyen Başkan Adayı İşçimenler Ünsal, "Bugün olduğu gibi başkanlık dönemimde de esnafımız ve halkımızla iç içe olmaya, sivil toplum örgütleriyle birlikte yol yürümeye devam edeceğim. En kolay ulaşılabilen belediye başkanı olacağım. Bu kenti sokaktan, hep birlikte örnek bir dayanışma içerisinde yöneteceğiz. Her kesimin istek ve ihtiyaçlarını dinleyerek toplumun geneline dokunan projeleri hayata geçireceğiz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zeynep Aslan Pump Track Bisiklet Parkuru'na yoğun ilgi
Sonraki Haber Özlale: İzmir yeniden ticaretin önemli bir limanı olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?