ANA SAYFA > GÜNDEM > Türk Kızılay Karşıyaka'dan özel çocuklara destek

Türk Kızılay Karşıyaka'dan özel çocuklara destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Türk Kızılay Karşıyaka'dan özel çocuklara destek

Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Karşıyaka Özel Eğitim Meslek ve İzmir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören öğrencilere yardım desteğinde bulundu.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz “Karşıyaka Özel Eğitim Meslek ve İzmir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören öğrencilerimize "Sevgi varsa engel yoktur” diyerek Türk Kızılay Karşıyaka Şube olarak önce sevgimizi hissettirerek yanlarında olup daha sonra gerekli yardım desteğini sağladık. Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli dostlarımızın Kızılay Karşıyaka Şube olarak sadece bir gün değil her gün yanlarındayız" dedi.

Karşıyaka Özel Eğitim Meslek ve Izmir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda Karşıyaka Kaykamakamı Ali Rıza Çalışır, İlçe Milli Eğitim Müdüru Mustafa İslamoğlu , İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman ve Karşiyaka Şubesi Kızılay Başkanı Kamil Karadeniz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle etkietkinlik gerçekleştirildi ve okulun uygulama sınıf, tasarım atölyesi ve seramik atölyesi açılışı yapıldı. Tossfed Başkanımız ve Müdür Birol Aydın konuşmasında "Engelli olmak bir kusur değildir, Engellilere saygı, onlara yaşama sevincini vermektir ve herzaman her yerde yanlarında olacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın serisi Fethiye'de sonlandı
Sonraki Haber Karşıyaka Müftülüğü engelli vatandaşları ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?